2013-11-13 09:09:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma túlteng önben az alkotási kedv!

Napi horoszkóp november 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Legyen megfontolt. A családja talán rá szeretné venni a munkahelyváltásra, de önnek fontosabb a pénznél az, hogy lelkileg otthon érezze magát, fontosak a kollégák. Ha nem találja meg a helyét, akkor pedig már nincs visszaút.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szomorkás kedvének az a legfőbb oka, hogy úgy érzi, a kedvese kerüli önt. Valami új módszert kellene bevetnie, hogy újra elcsábíthassa őt. Bármit, ami más, mint az eddigiek. Az újdonságnak nagy varázsereje van, legyen ötletes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha nem hagyja, hogy a félelmek vegyék át az uralmat a lelkében az örömök helyett, akkor ismét boldog lehet. Gondoljon arra: a boldogság elsősorban szemlélet kérdése. Ha van szerelme, gyerekei, otthona, kenyere, akkor mi is a baj?

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Elégedett lehet: eddig igen jól alakult a hete. Végre nyújtózhat, lazíthat egy kicsit. Ha még nincsen semmi terve a mai napra, akkor legjobb, ha beiktat egy kis fürdőzést. Nem csak a kádban, hanem termálban. Az izületeinek is jót tenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szakmájában sikereket érhet el, de érzelmileg megtorpanni látszik. Amit most művel, az összegzése lehet a pályájának. De ma még valamit be kell pótolnia! És este már ne dolgozzon, hanem foglalkozzon inkább a szeretteivel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán most jött el az ideje annak, hogy munkahelyet váltson. Ha sorozatos frusztrációin nem tud úrrá lenni, és az anyagiakkal is elégedetlen, akkor igazán itt az ideje az álláskeresésnek. Csak ne kapkodjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit vissza kellene fognia magát, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődik, és ráadásul még a népszerűségét is elveszti. Most még nincs itt az ideje a nagy visszatérésnek. De legyen csak türelmes!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kétszer is gondolja át, ha nemet mond valamire! A bolygók állása olyan szinten kedvez önnek, amit kár lenne elmúlasztani! Töltődjön fel, igazítsa a tennivalóit, ha teheti, a nap közepére, és készüljön fel, minden sikerülni fog!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy múltbeli rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak a tisztázni kellene valakivel bizonyos félreértéseket. Most már legalább tudja, mit kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Át kellene gondolnia a pénzügyeit, és bizonyos döntéseket, amiket meghozott, talán felül kéne bírálnia. A helyzete nem reménytelen, de lehetne sokkal jobb is. Az otthonnal kapcsolatban régóta tervezget valamit: mire vár?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Foglalkoznia kellene a jövőjével is. Folyton a múlt problémáin rágódik, emészti magát, s közben a jelen pillanatai, mint a homok szemcséi kiperegnek a kezei közül. Pedig meg lehetne tölteni szépséggel, szerelemmel.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: